Jobbe hos oss?

Prosjekt-/byggeledere

Vi er for tiden på jakt etter nye medarbeidere;

Prosjekt-/byggeledere som vil være sentrale i gjennomføring og videreutvikling av vårt totalleveransekonsept:

Prosjektering, innkjøp og byggeadministrasjon.

Arbeidsoppgaver:

Overordnet ledelse av byggeprosjekter og rapportering til oppdragsgiver.

Det innebærer oppgaver som bl. a. prosjekt-/ prosjekteringsledelse, budsjettering, tilbudsutarbeidelse, planlegging, samordning, innkjøp, teknisk og økonomisk styring av prosjekter, kontakt med offentlige myndigheter og markedsføring.

Kvalifikasjoner:

Stillingen vil passe for personer med erfaring og praksis fra konsulentbransjen, entreprenørvirksomhet, eiendomsutvikling, offentlige el. private byggherrer, industri el lign. Det er ønskelig med ingeniør el. sivilingeniørutdanning, men andre kvalifiserte oppfordres til å søke.

Søkere bør ha byggfaglige kunnskaper og kontraktskompetanse. Det er også en fordel om kandidaten har noe prosjekteringserfaring.

Egenskaper:

Prosjekt-/byggeleder må ha gode kommunikasjonsevner, kunne arbeide selvstendig, være forhandlingsvant, ha stor arbeidsevne, være resultatorientert, målrettet og beslutningsdyktig.

Søknad og CV bes sendt til Arne Støle-Hansen, arne@petter-rasmussen.no , tlf. 977 87 201.

Åpen søknad

 

Arkitekt – Sivilarkitekt/Master i arkitektur

Vi søker alltid kontakt med engasjerte og kreative arkitekter som er interessert i å jobbe på vårt kontor i Haugesund.

Vi tilbyr et hyggelig, uformelt og fremoverlent fagmiljø med stor kjennskap til lokalmiljøet. Kontorets profil gir den enkelte medarbeider stor faglig frihet og gode muligheter for personlig utvikling. Oppgavene våre er mange og varierte med prosjekter av ulik størrelse og kompleksitet innen blant annet reguleringsarbeid, industri-, nærings-, bolig- & kulturbygg.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat eller send oss en søknad med cv!

Mob: 91569438

maren@petter-rasmussen.no

Åpen søknad

 

Ingeniør/sivilingeniør

Vi er alltid på jakt etter flinke nye medarbeidere; ingeniører/sivilingeniører med solid kompetanse innen konstruksjonsfagene og interesse for byggeteknisk prosjektering.

Vi oppfordrer både erfarne kandidater og nyutdannede til å søke. Nyutdannede vil få den nødvendige veiledning og opplæring man trenger.

Ta kontakt med, send evt søknad m/ CV til Arne Støle-Hansen, arne@petter-rasmussen.no, tlf 977 87 201

(Alle opplysninger vil bli holdt konfidensielt inntil annet er avtalt)